office@lyrastyle.rs | 011 212 0444

Online prodaja muzičkih instrumenata

Pročitaj

15 faktora koji utiču na kupovinu gitare

Uvek je glavno pitanje: Kako da izaberem najbolju gitaru za sebe ? U sledećem tekstu pokušaćemo da nabrojimo 15 različitih faktora koji mogu da utiču na Vaš izbor...

Pročitaj

XV Takmičenje Drvenih duvača dostojno renomea škole Stevan Mokranjac

Blizu 300 učenika se takmičilo u školi Stevan Mokranjac na drvenim duvačkim instrumentima. Naša kuća je i ove godine bila sponsor nagrade Vladimir Urošević.

Pročitaj

O kalafonijumu

Malo informacija o kalafonijumu, kako se pravi i zašto je bitno izabrati odgovarajući model za Vaš instrument. Da li se kaže kalafonijum ili kalofonijum ?

Pročitaj

Richar Bona Markbass Ninja 102-500

This 2x10" Richard Bona signature combo features a 500W version of the Little Mark Ninja. It's the perfect choice for those looking for a light and portable combo, but like the other Ninja series products, respecting your instrument tone is our first priority... with no compromise, perfectly aligned with Richard Bona and Marco De Virgiliis' vision.. you'll be surprised by the amazing depth and volume coming out of such a compact, lightweight combo. Plus, the vertical design of the two Markbass 10" speakers always allows to find room on stage, even in small clubs!

Pročitaj

Guča festival trubača 2017

Guča festival 2017 Sabor trubača i njihovi pobednici. Lyra Style muzički instrumenti je ponosni donator najboljim orkestrima već dugi niz godina.

Pročitaj

Kako odabrati instrument za početnike

U sledećem tekstu možete naći on line uputsvo u osnovnim crtama kako da izaberete instrument za sebe ili svoju decu. Ovo su samo saveti koji su nepristrasni i koji bi trebali da Vam pomognu da se lakše opredelite za neki muzički instrument.

Pročitaj

Marcus Miller i Markbass pojačala

Italijanski brend Mark Bass pojačala i Marcus Miller udružuju snage. Signature modeli i izjava Marcus Millera u vezi toga. Naša prodavnica sa ponosom prenosi izjavu Marcus Millera. Lyra Style se bavi distribucijom i prodajom Mark Bass i DV Mark pojačala za gitare.

Pročitaj

Kako izabrati svoj prvi mikrofon - Shure Mikrofoni i moje iskustvo sa mikrofonima | Lyra Style Beograd

Ovo je autorski tekst lokalne Američke pevačice Allison Wolcott koja pokušava da vam pomogne u razumevanju i odabiru mikrofona koji odgovara Vašem glasu. Komparacija je radjena na najpoznatijim Shure mikrofonima.

Pročitaj

Od zavisti do poštovanja Tommy Emmanuel

Doživljaj koncerta Tommy Emmanuel-a - od zavisti do poštovanja Autor Petar Jelić

Pročitaj

Znanje za nagrade - Organizacija za primer MŠ Mokranjac Požarevac

Tekst iz Nedeljnika Reč Naroda - Nedeljnik Braničevskog okruga o takmičenju u okviru Guitar Art festivala u Požarevačkoj Muzičkoj školi Stevan Mokranjac i takmičenju mladih gitarista.