sales@lyrastyle.rs | 011 212 0444

Prodavnica muzičkih instrumenata

Pročitaj

10 Razloga da izaberete NOBA8 (A) Subwoofer

Aktivni Subwoofer NOBA8 (A) najmanji savršenog dizajna.Prodaja aktivnih zvučnika subwoofera u Beogradu, Vaša Lyra Style Prodavnica Muzičkih Instrumenata.

Pročitaj

Kupujem Prodajem Muzički Instrumenti | Lyra Style Beograd

Kupujem Prodajem Muzicki Instrumenti Beograd.Sajt za oglasavanje veliki broj instrumenata, elektricne gitare - trube-flaute-mikrofoni Lyra Style Beograd.

Pročitaj

Pitanja i odgovori - Lyra Style Muzički Instrumenti Beograd

Kao i svako ko se aktvino bavi nekim poslom, pitanja uvek postoje.Mi smo tu da Vam na pitanja vezana za muzičke instrumente i opremu uvek budemo na raspolaganju. Postavite pitanje odgovorićemo Vam uvek.  

Pročitaj

Jeftine Akustične Klasične Gitare | Lyra Style Beograd

Jeftine Gitare  –  Kako kupiti jeftinu akustičnu ili klasičnu gitaru. Kada je ekonomska kriza ljudi se uvek odlučuju da kupe jeftine stvari, to se isto dešava I kada su muzički instrumenti u pitanju.Staro pravilo je uvek na snazi a i biće uvek KOLIKO PARA – TOLIKO MUZIKE.

Pročitaj

Štimovanje Gitare | Lyra Style Beograd

Štimovanje Gitare Beograd.Naštimujte električnu,akustičnu ili klasičnu gitaru na najbolji način. Veliki izbor gitara najbolje cene Lyra Style Beograd.

Pročitaj

Gitara za početnike

Poštovani čitaoci ovo je tekst o gitari za početnike pisan od strane Naomi koja je profesor gitare i iskusna gitaristkinja. Ovaj tekst je posvećen onima koji hoće da uče da sviaju gitaru. Nadajmo se da će ovaj blog da Vam pomogne i da pomogne u odabiru Vašeg instrumenta kao i da odlučite koji je muzički instrument za Vas. Uživajte

Pročitaj

15 faktora koji utiču na kupovinu gitare

Uvek je glavno pitanje: Kako da izaberem najbolju gitaru za sebe ? U sledećem tekstu pokušaćemo da nabrojimo 15 različitih faktora koji mogu da utiču na Vaš izbor...

Pročitaj

XV Takmičenje Drvenih duvača dostojno renomea škole Stevan Mokranjac

Blizu 300 učenika se takmičilo u školi Stevan Mokranjac na drvenim duvačkim instrumentima. Naša kuća je i ove godine bila sponsor nagrade Vladimir Urošević.

Pročitaj

O kalafonijumu

Malo informacija o kalafonijumu, kako se pravi i zašto je bitno izabrati odgovarajući model za Vaš instrument. Da li se kaže kalafonijum ili kalofonijum ?

Pročitaj

Richar Bona Markbass Ninja 102-500

This 2x10" Richard Bona signature combo features a 500W version of the Little Mark Ninja. It's the perfect choice for those looking for a light and portable combo, but like the other Ninja series products, respecting your instrument tone is our first priority... with no compromise, perfectly aligned with Richard Bona and Marco De Virgiliis' vision.. you'll be surprised by the amazing depth and volume coming out of such a compact, lightweight combo. Plus, the vertical design of the two Markbass 10" speakers always allows to find room on stage, even in small clubs!