sales@lyrastyle.rs | 011 212 0444

Prodavnica muzičkih instrumenata

Pročitaj

Najprodavanije elektricne gitare u 2023

Koje su najprodavanije Elektricne gitare u 2023 godini

Pročitaj

Roland klaviri za porodicu HP serije, muzicko obrazovanje i zabavu

Roland digitalni kalvir serija HP modeli 702 i model 704 najpopularniji za pocetnike i zabavu kod kuce

Pročitaj

Restoran Šumatovac

Šumatovac (Al Forno) 1927 & 2022 Makedonska ulica Beograd Ima kafana koje poseduju neku nedokučivu čaroliju pa uspevaju da opstanu generacijama. Menjaju se vremena, vlasnici, klijentela, navike, ponuda... ali bit ostaje ista - to su važna ljudska stecišta i referentne tačke velikog grada...

Pročitaj

10 Razloga da izaberete NOBA8 (A) Subwoofer

Aktivni Subwoofer NOBA8 (A) najmanji savršenog dizajna.Prodaja aktivnih zvučnika subwoofera u Beogradu, Vaša Lyra Style Prodavnica Muzičkih Instrumenata.

Pročitaj

Kupujem Prodajem Muzički Instrumenti | Lyra Style Beograd

Kupujem Prodajem Muzicki Instrumenti Beograd.Sajt za oglasavanje veliki broj instrumenata, elektricne gitare - trube-flaute-mikrofoni Lyra Style Beograd.

Pročitaj

Pitanja i odgovori - Lyra Style Muzički Instrumenti Beograd

Kao i svako ko se aktvino bavi nekim poslom, pitanja uvek postoje.Mi smo tu da Vam na pitanja vezana za muzičke instrumente i opremu uvek budemo na raspolaganju. Postavite pitanje odgovorićemo Vam uvek.  

Pročitaj

Jeftine Akustične Klasične Gitare | Lyra Style Beograd

Jeftine Gitare  –  Kako kupiti jeftinu akustičnu ili klasičnu gitaru. Kada je ekonomska kriza ljudi se uvek odlučuju da kupe jeftine stvari, to se isto dešava I kada su muzički instrumenti u pitanju.Staro pravilo je uvek na snazi a i biće uvek KOLIKO PARA – TOLIKO MUZIKE.

Pročitaj

Štimovanje Gitare | Lyra Style Beograd

Štimovanje Gitare Beograd.Naštimujte električnu,akustičnu ili klasičnu gitaru na najbolji način. Veliki izbor gitara najbolje cene Lyra Style Beograd.

Pročitaj

Gitara za početnike

Poštovani čitaoci ovo je tekst o gitari za početnike pisan od strane Naomi koja je profesor gitare i iskusna gitaristkinja. Ovaj tekst je posvećen onima koji hoće da uče da sviaju gitaru. Nadajmo se da će ovaj blog da Vam pomogne i da pomogne u odabiru Vašeg instrumenta kao i da odlučite koji je muzički instrument za Vas. Uživajte

Pročitaj

15 faktora koji utiču na kupovinu gitare

Uvek je glavno pitanje: Kako da izaberem najbolju gitaru za sebe ? U sledećem tekstu pokušaćemo da nabrojimo 15 različitih faktora koji mogu da utiču na Vaš izbor...