office@lyrastyle.rs | 011 212 0444

Online prodaja muzičkih instrumenata

Reference

Skupština Grada Beograda

Koncertni klavir Steinway & Sons D 274

16.01.2006

Isporučen jedan on najboljih klavira u svetskoj proizvodnji Koncertni klavir Steinway & Sons D 274.


Zahavaljujemo na podršci i viziji budućeg centra za kulturu, Skupštinu Grada Beograda. Hvala svima u ralizaciji koji su želeli da Skupština grada ima najbolji klavir u Srbiji.


Čestitamo od sveg srca!
Lyra Style Team

Beogradska Filharmonija

Potrošni materijal i rezervni delovi za instrumente raznih proizvođača.

02.08.2014

Svake godine Beogradska Filharmonija snabdeva svoje muzičare sa potrošnim materijalom za potrebe orkestra. Naša kompanija već duži niz godina snabdebdeva najzahtevnije muzičare sa potrošnim materijalom, rezervnim delovima i opremom za orkestre.


Yamaha, Buffet Crampon, Vandoren, Thomastik, Pirastro, žice za harfu, stalci za instrumente, pifle i kožice za reparaciju, notni pultevi i jedan od zahtevnijih poslova je bio proizvodnja i montaža transportnih kofera za sve instrumente Beogradske filharmonije.


Hvala na pomoći i saradnji, svim dobrim ljudima u organizaciji.

Jugokoncert Agencija Beograd

Koncertni klavir Yamaha C 7

Koncertni klavir Yamaha C 7
Potrošni materijal za BEMUS od 2003 godine do danas. Razne udaraljke, flaute, razglasno ozvučenje i digitalni klaviri.

Zahvaljujemo Biljani Zdravković na dugoročnoj saradnji i razumevanju. Biti deo Jugokoncerta je za nas privilegija i čast.

Lyra Style Team

Najveći tender muzičkih instrumenta

Isporuka svim ustanovama kulture

09.09.2005

Najveća isporuka muzičkih instrumenata u skorašnjoj istoriji dogodila se tokom 2005. godine u Beogradu.


Za potrebe Skupštine grada, pozorišta i škola firma LYRA STYLE je dostavila 20 raznih Steinway & Sons, Yamaha klavira i digitalnih klavira. Isporukom ovih vrhunskih instrumenata Skupštini grada, pozorištu na Terazijama, Jugolsovenskom dramskom pozorištu i ustanovama kulture, omogućili smo mladim muzičarima edukaciju na najboljim svetskim instrumentima, što će u sinergiji s vrhunskim predavačima doprineti još kvalitetnijem obrazovanju studenata i profesionalaca.


Dostava ovako velikog broja profesionalnih instrumenata traži vrhunsku logistiku, kvalitetno planiranje te stručnjake iz različitih područja - od pomnog biranja instrumenata koje su napravili Gospodin Bjelanović i prijatelji u Berlinu, preko organizacije kvalitetnog transporta - do samog postavljanja instrumenata u Skupštini, pozorištima i školama.


Sve je to uspešno organizovala naša firma i na taj način još jednom potvrdila visoke standarde po kojima radi u svim svojim segmentima. Upravo ovakvi zahtevni projekti su najbolji pokazatelj spremnosti, predanosti i stručnosti naše firme. Naravno, ne sme se zaboraviti ni podrška koju je Lyra Style spremna u svakom trenutku pružiti iz segmenta servisa, održavanja i stručne pomoći ukoliko se za to pokaže potreba.


Hvala svima na razumevanju i podršci prilikom izvodjenja ovog velikog projekta.
Javna nabavka za ustanove kulture

Ambasada Narodne Republike Kine Beograd

Kompletno ozvučenje audio video

09.09.2009

NEXO sistem kompletno ozvucenje konferencijske sale, sa bežičnim zvučnicima, kontrolnom sobom, bežičnim mikrofonima, video projektorima i sala za konferencije.


Predivan projekat u srcu Beograda u Užičkoj ulici.


Ozvučavanje najmodernije kako Audio tako i Video.
NEXO SOUND SYSTEM Bežični razglas!
Video Projektori i razna dodatna oprema - Mixeri, pojačivači, video prezentacije i karaoke system.
Hvala na poverenju. 

Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine

Donator preko 30,000 Eura za muzičku školu u Ćupriji.

05.05.2008

Koncertni klavir Yamaha C 5
Digitalni studio sa mikserom Yamaha O1V
Notni pultevi i školska učila
Digitalni klaviri 5 komada
Pultovi za note 100 komada
I još mnogo toga

Guitar Art Festival

Kreativni kurs gitare

18.06.2016

Lyra Style Music co. je sponzor Guitar Art Festivala već 12 godina. Donacijom naše kompanije Guitar Art je dodelio nagrade mnogim učesnicima, kako u juniorskom tako i u seniorskim takmičenjima.
Razne gitare, stalci, oprema, razglasi, ozvučenja, žice i oprema za sve uzraste. Hvala Bošku Radojkoviću, direktoru Guitar Art Festivala što smo slušali izvođače kao što su: Sting, Vaya Con Dios, Paco de Lucia, Tommy Emanuel, Vlatko Stefanovski i joč mnogo izvođača poznatih širom sveta.


Pre dve godine doncijom Američke ambasade, naša kompanija je isporučila preko 130 klasičnih i akustičnih gitara, Kreativnom Kursu gitare Guitar Art festivala.


Gitare koje se koriste za početnike na kursu gitare su: 


http://www.lyrastyle.rs/product/705


http://www.lyrastyle.rs/product/835


 

Narodno pozorište Beograd

Potrošni materijal za operu i potrebe pozorišta

05.04.2014

Naša kompanija već godinama snabdeva orkestar Narodnog pozorišta sa potrošnom opremom i materijalom za potrebe njihovog orkestra.


Poznati brendovi kao Vandoren, Thomastik, Buffet Crampon, Greg Black, Vincent Bach, Alexaneder horn, Yamaha, Codabow, Adams timpani i mnogo toga još.


Hvala na poverenju

Splav Corso - Korzo

Ozvučenje za splav - restoran na Savi - Savski kej

26.11.2013


Splav Corso 2013Početkom oktobra meseca 2013. godine počeo je sa radom novi splav/restoran u Novom Beogradu na Savi. Klijent nam se obratio sa specifičnim zahtevom za ozvučavanje 3 zasebne celine unutar objekta koji prima oko 300 ljudi. Audio sistem mora isporučiti odgovarajući zvučni pritisak u svakom delu objekta a zvučnici moraju biti vrlo malih dimenzija jer je plafon dosta nizak i treba da se uklopi u ambijent.
Posle akustičkih merenja i analize prostora isporučen je i instaliran je pasivni sistem JBL Control 28 sa odgovarajućim brojem satelita i subwoofer-a. Pomoću digitalnog procesora za zvuk uspeli smo da napravimo odgovarajuće ( različito) podešavanje zvuka u sve tri celine.Sada je taj prostor apsolutno spreman za dnevne i noćne varijante ovog objekta uz DJ-eve i bendove.

Takmičenje gitarista Muzičke škole Stevan Mokranjac u Požarevcu

Nagrada klasična gitara Alhambra

03.12.2017

Muzička škola u Požarevcu već godinama organizuje takmičenje mladih gitarista pod nazivom Memorijal Miloš Djordjević u znak sećanja na preminulog đaka srednje muzičke škole. Čak se i dan takmičenja odražava na datum njegovog rodjenja.


Ove godine naša kuća nagradjuje najboljeg gitaristu sa poklon klasičnom gitarom u prigodnom paketu.

Muzička škola Stevan Mokranjac za osnovno i srednje muzičko obrazovanje je ujedno i organizator velikog takmičenja za duvačke instrumente u kojima je nastupilo preko 2200 takmičara iz skoro svih zemalja u okruženju Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Poljske, Bugarske i naravno Srbije.


Veoma nam je drago da smo u mogućnosti da na ovaj način pomažemo lokalne talente i učestvujemo u radu sa muzičkim školama. 

Restoran Mali Vrabac

Instalacija sistema ozvučenja za regularnu muziku i gostujuće orkestre akustičare

10.10.2015

Krajem 2015 godine projektovali smo i uspešno realizovali projekat zvani Mali Vrabac.


U srcu Skadarlije, na dva nivoa, sa velikom baštom i posebnom salom nalazi se restoran koji u poslednje vreme poprima epitet jednog od najpopularnijih restorana u Skadarliji kao i restorana sa živom akustičnom - narodnom - tamburaškom muzikom.


U prizemlju smo koristili aktivne JBL EON 610 zvučnike sa odgovarajućom Mackie miksetom koji smo paralelno povezali sa sličnim JBL ozvučenjem na spratu koji služi za rodjendane, veselja i slične manifestacije.


Najveći problem koji su vlasnici imali je da se muzika ne čuje napolju dok tamburaši sviraju i takodje na spratu je tiho kad muzika svira u donjem delu i obrnuto.


To smo rešili sa dva odvojena sistema koja su paralelno povezani tako da kad muzika svira u bilo kom delu jedne od tri sala, drugi gosti mogu uživaju u zvuku preko ozvučenja na bilo kom mestu.


Sada je taj prostor apsolutno spreman za dnevne i noćne varijante uz bendove, tamburaše, svadbe i rodjendane kao i muziku sa  YouTube kanala po izboru.


 


Oprema koju smo koristili:


http://www.lyrastyle.rs/product/2807


http://www.lyrastyle.rs/product/1005


http://www.lyrastyle.rs/product/1169


http://www.lyrastyle.rs/product/2810


http://www.lyrastyle.rs/product/127

Orkestar Vojske Srbije

Nabavka Instrumanata

02.02.0016

U više navrata odgovarajući na zahteve velikih orkestara Lyra Style je je bila dobavljač muzičkih instrumanata, kako za limene tako i za drvene duvačke instrumente. Pored instrumanta naša kuća je dobavljala i potrošne materijale za ceo orkestar.